lördag 2 februari 2013

Inspirationen blev magsjuk... blä!! (#2)

Se där ja!! När jag äntligen hade börjat att få inspiration så blev jag magsjuk!! Men nu är det nya tag igen!!
Sidor jag har varit inne på har bland annat varit Ebay, Tradera och naturligtvis Facebook! Den klarar man sig ju inte undan!! =O
Både tradera och Ebay är auktionssajter där man kan fynda allt möjligt kul från hela världen. Titta själva så får ni se!!
http://www.tradera.com/

http://www.ebay.se/

Jag har även slösurfat lite på olika islandshästsidor bland annat Jamila Bergs sida http://www.jamilaberg.se/
där jag hittade den här sötnosen http://www.jamilaberg.se/elektra-14225887 !! Skall hon månne få flytta hem till mig? Det återstår att se!!
Jag har även kollat www.blocket.se efter lite hästgrejer och stallplatser nära Lerum, Floda eller Allingsås. Om någon känner till ett stall i dessa trakter där det finns islänningar får ni gärna hojta till! =)
Så vad har jag gjort mer...? Min comfortzon tänjdes ordentligt när jag gick in på Tradera o Ebay, efter det har jag surfat ganska så säkert. =) Mest kollat mail och bankkonto o lite så. Jag använder visst internet till mer än vad jag faktiskt har tänkt på! Oooops!!
Sidor som har fått sig en omgång är bland annat:
www.seb.se
www.facebook.com
www.hitta.se

Nu återstår det att se om jag lyckas med att interagera med nån jag inte känner på nätet... räknas mail där man frågar om stallplats? =) =) =)

Blå Himmel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar